Ce tipuri de produse găsești într-un magazin cu cosmetice naturale?

Magazinele cu cosmetice naturale au devenit tot mai populare în zilele noastre. Solicitarea din partea publicului este tot mai mare în prezent deoarece interesul pentru ingredientele naturale a crescut, cât și pentru beneficiile pe care acestea le pot aduce corpului. Totuși, există și persoane care nu sunt la fel de informate cu privire la acest nou domeniu și nu știu cu exactitate ce fel de produse pot găsi pe un site al unui magazin cu cosmetice naturale. În continuare veți găsi câteva informații utile despre tipologiile de produse naturale disponibile acolo, cât și câteva dintre beneficiile pe care acestea le oferă corpului, de care ar trebui să dispuneți și dumneavoastră. Aceste produse pot fi adăugate în rutina de îngrijire fără niciun fel de teamă, ele fiind perfecte pentru a înlocui produsele pe care le foloseați pânp în prezent sau pentru a le completa într-o manieră naturală și perfect sigură pentru organismul uman.

Produse pentru față

Într-un magazin cu cosmetice naturale veți găsi întotdeauna produse destinate îngrijirii tenului, această categorie fiind una dintre cele mai răspândite, dar și una dintre cele mai solicitate, întrucât multe studii au arătat faptul că dacă ar fi să opteze pentru produse naturale pentru o zonă a corpului, majoritatea femeilor ar opta pentru produse de față.

  • Creme de față – cremele de față sunt cele mai comune produse dintr-un magazin cu cosmetice naturale. Acestea sunt concepute pe baza tipologiei de tenuri: ten gras, mixt, sensibil, uscat, acneic sau amtur, fiecare fiind compuse din ingrediente specifice pentru fiecare dintre aceste probleme. Fiind cosmetice naturale, acestea nu conțin parfumuri ce pot irita tenul, conservanți sintetici sau coloranți artificiali. De asemenea, nici nu sunt testate pe animale, ele fiind produse naturale și bio cu adevărat.
  • Alte produse – alte produse destinate tratamentului feței de tipul natural pot fi serumurile sau cremele concentrate pentru zona ochilor. La fel precum cremele, nici aceste tipologii de produse nu conțin parfumuri, conservanți și coloranți și nu sunt nici testate pe animale. Serumurile sunt acele produse extrem de lichide, cu tente uleioase, care intră în profunzime în piele și care ar trebui aplicate înainte de aplicarea cremei de față. Crema de ochi este destinată exclusiv zonei din jurul ochilor, ea fiind mult mai concentrată și mai delicată pentru a putea hidrata corespunzător zona și pentru a lupta împotriva ridurilor.

Produse pentru corp

În orice magazin cu cosmetice naturale veți găsi produse destinate corpului, acestea fiind împărțite în mai multe categorii, în funcție de nevoile fiecăruia, de beneficiile ingredientelor și de mirosurile pe care le au produsele.

  • Exfoliante – produsele exfoliante sau pe bază de scrub sunt acelea cu particule mici abrazive, ingredientele de bază din ele fiind sarea, zahărul sau cafeaua. Acestea au rolul de a exfolia pielea și de a îndepărta celulele moarte, lăsând o suprafața netedă și fină, perfectă pentru hidratare.
  • Creme hidratante – cremele hidratante naturale sunt făcute pe bază de uleiuri hrănitoare pentru a hidrata pielea în profunzime. Acestea pot fi folosite pe întregul corp și chiar și după epilare – fiind produse cu ingrediente naturale, riscul de producere al iritațiilor scade semnificativ.
  • Alte produse – alte tipuri de produse destinate corpului sunt uleiurile hidratante, gelurile de duș sau sărurile de baie, acestea având de cele mai multe ori proprietăți de relaxare, calmare, sporire a dispoziției, iar lista poate continua.

 


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*